Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

Revalidatie

Cyclische kracht


Een scootmobiel of elektrische rolstoel wordt veelvuldig gebruikt en bijgeladen. Dat vraagt om een accu die goed bestand is tegen dergelijk cyclisch gebruik. De cyclische accuseries van Cellpower zijn daar speciaal voor ontwikkeld. Van accu’s voor bescheiden cyclisch gebruik (de Cellpower CPC AGM serie), tot echte cyclische krachtpatsers onder alle omstandigheden (de Cellpower CLN Lithium serie). Cyclische accu’s van Cellpower verliezen bij het laden en ontladen minder capaciteit dan andere typen accu’s en kunnen dankzij de lekvrije constructie in iedere positie worden gemonteerd.


Cellpower CLN Lithium


Soms zijn niet alleen extreem krachtige cyclische prestaties nodig, maar ook een licht gewicht en compacte afmetingen. Tot voor kort een vrijwel onmogelijke combinatie. Nu niet meer. Dankzij de Lihtiumtechnologie halen Cellpower CLN accu’s tot wel drie keer meer cycli en een drie keer grotere actieradius ten opzichte van cyclische AGM of Gel accu’s met een vergelijkbare capaciteit. Tegelijkertijd zijn CLN accu’s ruim de helft lichter in gewicht en compacter. De Cellpower CLN serie is uitvoerig getest onder de meest uitdagende omstandigheden om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid en degelijke spatwaterdichte ACCS behuizing kunt u er zeker van zijn dat een CLN accu gewoon blijft presteren, waar andere accu’s allang zijn opgehouden.

*: Een hogere score betekent een lagere zelfontlading

**: Een hogere score betekent een lagere aanschafprijs

***: Een hogere score betekent lagere kosten over de levensduur

TechnologieAantal cycliCapaciteitActieradiusHoge ont-laadstroomOplaad snelheidDiep-ontladingZelf- ontlading*Temperatuur- bestendigheid*Aanschaf- prijs**Kosten over levensduur***
CPC AGM 600 ●● ●● ●●● ●● ●● ●●●●● ●●
CPX AGM 800-1000 ●●●● ●●● ●●●● ●●● ●●●● ●●●● ●●●
CPG Gel 1000 ●● ●●●● ●● ●●● ●●● ●●●
CLN Lithium 1800 ●●●●● ●●●●● ●●●● ●●●●● ●●●●● ●●● ●●●● ●● ●●●●●
UPS, Noodstroom en Back-Up
Link to item
Electric Vehicle + AGV
Link to item
mobiele-autonome-energie
Mobiele / Autonome energie
Link to item
Revalidatie
Link to item
Uw branche
Link to item