Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

Rail

Degelijke Krachtpatser
Wie dicht langs een drukke snelweg of spoorlijn werkt kan het beamen: de grond trilt regelmatig. Door het vele (zware) verkeer dat van deze infrastructuur gebruikmaakt is het belangrijk dat de verschillende apparatuur die langs de weg en het spoor aanwezig is goed bestand is tegen dit soort trillingen. Met de Cellpower CPR serie biedt Cellpower accu's die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in applicaties die veelvuldig met trillingen te maken hebben.
Lange levensduur
De constructie van een CPR accu is steviger dan die van andere AGM accuseries. Daardoor is de CPR accu bij uitstek geschikt voor toepassingen in systemen langs de weg en het spoort. Naast dat de accu goed bestand is tegen trillingen is het ook belangrijk dat de accu een lange levensduur heeft. Accu's uit de Cellpower CPR serie hebben een levensduur tot wel 15 jaar. Daarmee zijn ze voor een ongekend lange duur een betrouwbare energiebron ten opzichte van andere accutypes. Een dergelijk lange levensduur biedt op termijn financieel voordeel.
Onmisbaar
Een accu is een elementair onderdeel van een applicatie. Om er zeker van te zijn dat de applicatie werkt bij stroomuitval of wanneer het hoofdnet niet beschikbaar is, én onder extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld koude temperaturen, is de krachtige CPR accu onmisbaar. De Cellpower CPR accu, die ProRail gecertificeerd is, biedt zekerheid.
TechnologieOntwerp levensduurHoge ontlaadstroomTrillings-bestendigheidTemperatuur-bestendigheidAanschafprijsKosten over levensduur
CPLAGM8-12 jaar●●●●●●●●●●●●●●
CPWAGM8-12 jaar●●●●●●●●●●●●●●●●●●
CPRAGM15 jaar●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


UPS, Noodstroom en Back-Up
Link to item
Electric Vehicle + AGV
Link to item
mobiele-autonome-energie
Mobiele / Autonome energie
Link to item
Revalidatie
Link to item
Uw branche
Link to item