Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

Cellpower internationaal

Cellpower wereldwijd

Cellpower werd opgericht in 2006 en is inmiddels een wereldwijd gerenommeerd merk dankzij de specialisatie in AGM accu technologie. Na jaren van innovatie en onderzoek weet Cellpower voor diverse toepassingen een geschikte AGM accu te leveren. Cellpower Batteries biedt AGM accu’s voor multifunctioneel (rode serie), stationair (groene series) en cyclisch (blauwe series) gebruik. Cellpower concurreert wereldwijd mee als aanbieder van totaaloplossingen voor industrieel en mobiel gebruik.

Cellpower internationale, niet gebonden organisatie

Cellpower is een internationaal opererende organisatie die niet gebonden is aan een specifiek land of werelddeel. Voordeel hiervan is dat Cellpower zich gemakkelijk kan aanpassen aan de omstandigheden en wensen van de gebruikers in een bepaalde regio. Hierbij houdt Cellpower altijd rekening met de impact van de producten op het milieu.

Cellpower accu producten, accessoires

Naast het core product “de AGM accu”, doet Cellpower zijn uiterste best om een zo breed mogelijk assortiment te leveren. Cellpower levert naast de AGM accu ook DC-DC omvormers, accupacks, isolatiebewakers, accumonitoren en overige accu gerelateerde producten.

cellpower-internationaal