Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

Electric Vehicle + AGV

Betrouwbaar en snel van A naar B

Steeds meer kleine voertuigen hebben tegenwoordig een elektrische aandrijving in plaats van een aandrijving die op fossiele brandstoffen werkt. Een stuk duurzamer en bovendien minstens zo betrouwbaar. Althans: wanneer de juiste accu wordt gebruikt. Cellpower biedt verschillende soorten accu’s aan die ingezet kunnen worden voor klein elektrisch vervoer. Van AGM tot Lithium. Elk met eigen kenmerkende eigenschappen en voordelen, maar altijd één gedeelde eigenschap: betrouwbare kwaliteit. Want een accu moet het gewoon doen.
Meer cycli = langer plezier


Grotere actieradius met de juiste accukeuze


De accuseries en accessoires voor klein elektrisch vervoer zijn speciaal ontworpen voor cyclisch gebruik. Dat betekent dat de accu’s vaker opgeladen en ontladen kunnen worden en daardoor langer meegaan dan standaard accu’s. Dankzij geavanceerde productietechnieken en strenge kwaliteitscontroles zijn de cyclische accuseries en bijbehorende accessoires van Cellpower een betrouwbare bron van energie met een lange levensduur en grote actieradius: Een prettige gedachte.

Cellpower CLN Lithium

Soms zijn niet alleen extreem krachtige cyclische prestaties nodig, maar ook een licht gewicht en compacte afmetingen. Tot voor kort een vrijwel onmogelijke combinatie. Nu niet meer. Dankzij de Lihtiumtechnologie halen Cellpower CLN accu’s tot wel drie keer meer cycli en een drie keer grotere actieradius ten opzichte van cyclische AGM of Gel accu’s met een vergelijkbare capaciteit. Tegelijkertijd zijn CLN accu’s ruim de helft lichter in gewicht en compacter. De Cellpower CLN serie is uitvoerig getest onder de meest uitdagende omstandigheden om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid en degelijke spatwaterdichte ACCS behuizing kunt u er zeker van zijn dat een CLN accu gewoon blijft presteren, waar andere accu’s allang zijn opgehouden.

*: Een hogere score betekent een lagere zelfontlading

**: Een hogere score betekent een lagere aanschafprijs

***: Een hogere score betekent lagere kosten over de levensduur

TechnologieAantal cycliCapaciteitActieradiusHoge ont-laadstroomOplaad snelheidDiep-ontladingZelf- ontlading*Temperatuur- bestendigheidAanschaf- prijs**Kosten over levensduur***
CPX AGM 800-1000 ●●● ●●● ●●● ●●● ●●● ●●●● ●●●
CPG Gel 1000 ●● ●●●● ●● ●●● ●●● ●●●
CLN Lithium 1800 ●●●●● ●●●●● ●●●● ●●●●● ●●●●● ●●● ●●●● ●● ●●●●●
CLPL Lithium 6000 ●●●●● ●●●●● ●●●●● ●●●●● ●●●●● ●●● ●●●●● ●●●●●
UPS, Noodstroom en Back-Up
Link to item
Electric Vehicle + AGV
Link to item
mobiele-autonome-energie
Mobiele / Autonome energie
Link to item
Revalidatie
Link to item
Uw branche
Link to item