Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

De doorontwikkeling van de Cellpower CLN serie staat niet stil. Dankzij een constante focus op kwaliteit en prestaties hebben de CLN Lithiumaccu's recent de UN38.3 en IEC62133:2017 certificeringen verkregen na een serie van uitvoerige tests door Dekra. Daarmee is de Cellpower CLN serie de eerste in Europa van dit type accu die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

De CLN serie heeft zijn kwaliteiten na een periode van uitvoerige tests, maar inmiddels ook dankzij veel praktijkervaring, meer dan bewezen. De Lithiumtechnologie van deze accuserie stelt de accu's in staat om tot wel drie keer meer cycli te behalen dan vergelijkbare AGM accu's. Daarnaast is de actieradius op een enkele lading in bijvoorbeeld een scootmobiel bijna drie keer zo groot. Ondanks deze prestaties zijn CLN accu's beduidend kleiner en lichter dan vergelijkbare AGM accu's. Accu's uit deze serie kunnen dus met recht echte krachtpatsers worden genoemd. De degelijke ACCS (Anti Corrosion Coated Steel) behuizing van deze accu's onderstreept die eigenschap nog eens. Dat deze nieuwe serie op veel interesse mag rekenen, daar kwamen we tijdens de Rehacare beurs in Düsseldorf afgelopen september al achter. De reacties op de prestaties, de flexibele inzetbaarheid en de degelijkheid waren zeer positief. We hebben dan ook bij Intercel het vertrouwen dat Lithiumaccu's, zoals die uit de Cellpower CLN serie, de komende jaren een steeds groter marktaandeel zullen gaan veroveren.

De acculaders in de Cellpower CCL serie zijn speciaal ontworpen om Lithiumaccu's optimaal te kunnen laden. Het hebben van de juiste acculader is zeker bij een Lithiumaccu cruciaal. Doordat Lithiumaccu's over een BMS beschikken kan niet zomaar iedere lader worden aangesloten. Daarnaast is het door de chemische samenstelling van Lithiumaccu's ook zeer onverstandig om een verkeerde lader te gebruiken. In het ergste geval zou brand kunnen ontstaan, of zou de accu zelfs kunnen exploderen. De juiste acculader zorgt dus voor een langere levensduur van de accu op meerdere fronten.

De Cellpower CLN en de bijbehorende Cellpower CCL Lithiumladers zijn beiden gewoon uit voorraad leverbaar. U kunt het volledige aanbod van deze series op onze website bekijken. Wilt u meer informatie? Neem contact opnemen met een van onze specialisten. Zij zullen u graag meer vertellen over de sterke kwaliteiten van de Cellpower CLN Lithiumserie en de voordelen die de serie voor uw applicatie kan hebben.