Terug naar overzicht Link to overview
Accu product filter

Overige Cellpower accuproducten

 

Cellpower Battery Alert


Voor elektrische voertuigen die worden gevoed door 12V of 24V heeft het Cellpower Battery Alert, accu alarm, twee programma's. Deze zijn instelbaar op diverse onderspanningen van de accu. Als deze accuspanning is bereikt geeft het Cellpower Battery Alert een akoestisch signaal. De gebruiker weet dan dat de accu's moeten worden geladen. Dit Cellpower accu alarm heeft tevens een derde programma dat is bedoeld als universeel onderspanning alarm voor 12V of 24V systemen. Dit is ook bruikbaar als start-stop automaat voor generatoren en acculaders.

Cellpower Battery Equalizer


Als twee 12V accu's in serie zijn geschakeld ontstaat in de loop der tijd vaak een verschil in spanning, tussen deze accu's. Hierdoor wordt de levensduur van de accu aanmerkelijk verkort. De oplossing voor dit probleem is de Cellpower Battery Equalizer. Deze maakt de spanning van de accu's tijdens het laden gelijk.

Cellpower galvanische isolator


Terwijl boten en schepen in de haven liggen zijn zij vaak elektrisch verbonden met de wal. Daardoor zijn de schepen en jachten in de haven met elkaar verbonden door middel van de walstroom aarde. Dit brengt het gevaar van corrosie aan de metalen delen van de boot met zich mee. Daarom heeft Cellpower de Galvanic Isolator (galvanische isolator) in het assortiment. Omdat deze corrosie op uw boot voorkomt wordt hij ook “corrosie-stopper” genoemd.

Lees verder
 1. Cellpower Battery Alert
  Spanning: 12/24VDC
  Capaciteit: No
  Afmetingen: 45x20mm (øxh)
 2. Cellpower Battery Equalizer
  Spanning: 2 X 12VDC
  Capaciteit: No
  Afmetingen: 100x90x35mm (lxbxh)
 3. Cellpower Galvanic Isolator
  Spanning: walspanning
  Capaciteit: No
  Afmetingen: 200x120x60mm (lxbxh)
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
UPS, Noodstroom en Back-Up
Link to item
Electric Vehicle + AGV
Link to item
mobiele-autonome-energie
Mobiele / Autonome energie
Link to item
Revalidatie
Link to item
Uw branche
Link to item