Noodverlichting accu, Cellpower accupacks

Noodverlichting in gebouwen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij uitval van de netspanning wordt er overgeschakeld op noodverlichting. De noodverlichtingsarmaturen zijn aangesloten op de netspanning wat er tevens voor zorgt dat het accupack in het armatuur geladen wordt en blijft. Daarom is het noodzakelijk een goede noodverlichting accu in uw armatuur te installeren. Cellpower accupacks zijn de betrouwbare oplossing van ieder noodverlichtingarmatuur. Cellpower accupacks zijn opgebouwd uit HT- cellen (Hoge Temperatuur), dat wil zeggen dat er gewerkt wordt met kwalitatief erg goede accu cellen. Een noodverlichting accu zit vaak ik een vrij warme omgevingstemperatuur, hoge temperatuur cellen zijn daarom positief voor de levensduur van de accu.

Accu noodverlichting vervangen, vervangen noodverlichting accu

Het vervangen van accupacks voor noodverlichting wordt preventief om de 4 jaar gedaan. Daarnaast worden accu’s voor noodverlichting  wel elk jaar gecontroleerd. Mede dankzij de hoge temperatuurcellen hebben Cellpower accupacks een gegarandeerde levensduur van 4 jaar.

Cellpower accupacks voor noodverlichting

Klik verder voor de totale lijst van Cellpower accupacks. Hier ziet u een overzicht met de meest gangbare accupacks voor noodverlichting. Alle uitvoeringen zijn mogelijk met van Lien/Blessing, Famostar of Faston aansluiting. Cellpower biedt hier speciale verloopstukjes voor. 

Loodaccu voor noodverlichting

In centrale noodverlichtingssystemen wordt de onderhoudsvrije loodaccu toegepast. Cellpower biedt hier meerdere type accu series voor. De Cellpower CP accu serie heeft een ontwerplevensduur tot 5 jaar, tevens VdS gekeurd en voldoet hiermee aan de veiligheidseisen van NCP (Nederlandse beveiligingsbranche). Daarnaast levert Cellpower de CPL accu serie, deze accu’s hebben een ontwerplevensduur tot 10 jaar. Speciaal voor noodstroomvoorzieningen/UPS is de Cellpower CPW accu serie ontwikkeld. Een accu serie waar standaard 3 jaar garantie op wordt gegeven.

accupack-noodverlichting